lali esposito°robertayflor.gp
Főoldal

Lali szenvedélyes csókja Santiagoval

2018.11.27. 08:50, Luna

Az énekesnő Instagram Stories-ban osztott meg egy videót, amelyben feltárta szenvedélyes kapcsolatukat szerelmével.

Azóta, hogy kiderült szerelmük Lali Espósito (27) és Santiago Mocorrea (32) többször osztottak meg olyan bejegyzéseket, amelyek jellemzik egymás iránt érzett szeretetüket és romantikus kapcsolatukat...De most minden eddiginél jobban!

Az énekesnő egy vicces videót posztolt arról ahogyan nagyon szenvedélyesen megcsókolta párját. Ekkor a kamera megfordult és megjelent Andrés Astudillo , aki megcsókolja a levegőt utánozván a tinibálványt.

Ilyen volt Lali showja La Plata-n...

2018.11.26. 09:05, Luna

Az énekesnő zárta az ünnepséget a város 136 éves évfordulóján. La Plata közel száz ezer lakosa vett részt a rendezvényen, és Lali egy szuper showt adott elő.

A város 136 éves lett, és stílusosan ünnepelte ezt meg. A Moreno Plaza-ba fellépett műsorával többek között El Polaco, a Los Palmeras, Inaki Urlezaga és Lali Espósito is.

Az ünnepségre több ezer érkeztek a szomszédos régiókból és tartományokból is, hiszen szuper volt az időjárás is. Lali volt a hab a tortán, aki ismét teljesítette az elvárásokat látványos színpadi jelenlétével, és első osztályú táncosaival.

A művésznő nem csak hogy elhozta legjobb dalait, hanem mindenkit emlékeztetett a 2013. április 2-ai tragédiára is , és felhívta a figyelmet, hogy "emlékezzünk" tisztelettel az áldozatok felé.

Lali és Peter Lanzani újra találkozása....és Nico kommentje!

2018.11.23. 09:32, Luna

Az ex pár ismét találkoztak a Gente magazin partiján, és nem volt problémájuk azzal sem, hogy együtt pózoljanak.

Habár sok éve véget ért párkapcsolatuk a Lali Espósito és Peter Lanzani közötti jó hangulat ismét bizonyításra került, amikor a Gente magazin Personajes del ano rendezvényén találkoztak.

Ezúttal Nico Vazquez töltött fel egy képet az Instagramra feleségével, Gime Accardival, valamint Lalival és Peterrel. "Szerelem selfie", írta a színész a képhez, amellyel sok régi Teen Angels rajongónak okozott örömet.

Lali a Latin Grammy Díjátadón...

2018.11.16. 06:54, Luna

Zöld zsebkendővel a törvényes abortusz mellett: "Törvény lesz"

Az énekesnő hozott egy üzenetet a díjátadó ünnepségre.

Az idei Latin Grammy Díjátadó helyszíne az MGM Grand Garden Arena volt Las Vegasban , amin a latin zeneipar legnagyobb művészei vettek részt. Lali Espósito is jelen volt, és bár őt nem jelölték díjakat adott át. De a legerősebb üzenetet is átadta.

Az énekesnő zöld zsebkendővel fényképeztette magát, a törvényes abortusz melletti szimbólummal a vörös szőnyegen, rengeteg fotós lencséje előtt. "Törvény lesz.", írta a kép mellé Instagram sztorijában, és aláírta álláspontját a kongresszusi vitában. De nem ő volt az egyetlen. Halsey, az amerikai énekes-dalszerző ugyanezt tette, és fényképeztette magát a zöld zsebkendővel.

Lali egy rövid ezüstös ruhát viselt az esemény egyik részében, majd a fő gálán egy láncos, nagyon modern darabot választott, ahol végül átadta a gramofont Laura Pausini-nek és Carlos Vives-nek.

 

Caliente videoklip

2018.11.14. 09:04, Luna

A mai napon megjelent a Caliente című dal videoklipje, amely a Brava lemezen található meg, és Lali Pabllo Vittar közreműködésével énekli.

 
Navigáció

Lali-ról...

Mariana Esposito Buenos Aires-ben, Argentínában született 1991. október 10-én. Színész-, énekesnő, modell. Édesapja Carlos Esposito, édesanyja Maria José Herrera. Van két testvére, Patricio és Ana Laura. 2003-ban kapta első fontos szerepét, a Rincon de Luz című sorozatban. Magyarországon leginkább a Csacska Angyal Roberta-jaként ismerhetik. 2007-től 2012-ig a Teen Angels nevű együttes tagja volt. 2015-ben az Isten áldjon, Esperanza! című sorozat főszerepében láthattuk, valamint továbbra is zajlott a 2014-ben megkezdett turnéja, az A Bailar Tour. 2016 elején tovább folytatódott turnéja, valamint májusban megjelent a második lemeze, a Soy. 2016 szeptemberében útnak indult a Soy turné.Ezenkívűl egy filmben is láthattuk a képernyőn. 2018-ban megjelent új, harmadik lemeze Brava címmel és elindította Brava turnéját, láthatták a nézők a moziban az Acusada film főszerepében, valamint zsűrizett is a Talento Fox tehetségkutatóban....
Bővebben!

 
Projektek 2018

Mi? Sandro de América sorozat
Mikor? 2018. március 5-től
Karakter? Reyna Russ


 

Mi? Acusada film
Mikor? 2018. szeptember 13-tól
Karakter? Dolores Dreier


 

Mi? Talento Fox tehetségkutató show
Mikor? 2018. augusztus 23-tól
Karakter? zsűritag

 

 

Mi? Új lemez: Brava
Mikor? 2018. augusztus 10.
 

 

Aktuális

 
Hányan voltatok itt!
Indulás: 2006-09-30
 
Elite

 

       12/9 szabad

Chat-ben kérhető a csere. :)

 

 

 


Duguláselhárítás Debrecen    *****    Visszaszámlálás indul! A popzene 2018-as évét foglaljuk össze. Dalok, albumok, videoklipek.    *****    STAR STABLE ONLINE - R A J O N G Ó I O L D A L - Daisy Doveer - STAR STABLE ONLINE    *****    Aranysárkányok korának 617-edik esztendejében...    *****    If this is the end in fire we should burn together    *****    Keresett karakterek // Szerepjáték // Csatlakozz // Varázslat és Sárkányvér // Aneliath    *****    snowflakes in the wrong place    *****    ♛ ANELIATH ☉ varázslat és sárkányvér    *****    every monster was a (wo)man first    *****    Fedett lovardák,kör karámok, angol lovas bokszok, gép-takarmány tárolók gyártás,szerelését, építését vállaljuk!    *****    Meditációk az okkult életrõl    *****    SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP.SZEREZZ ÖRÖMET SZERETTEIDNEK KARÁCSONYRA,EGY SZEMÉLYISÉG ÉS SORS ANALÍZISSEL!VÁRLAK    *****    MINDIG SZÉP AJÁNDÉK EGY SZEMÉLYES HOROSZKÓP. Szerezz örömet SZERETTEIDNEK Karácsonyra egy tartalmas elemzéssel!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Tegyél egy próbát, én segítek az értelmezésben. Várlak!    *****    Rendelj szeretteidnek, asztrológiai elemzéseket, a 20-25 oldalas születési horoszkóp elõrejelzéssel,nagyon szép ajándék!    *****    Hamarosan, karácsony:rendelj, születési, elõrejelzési, párkapcsolati, fogamzási,hold horoszkópot, biotérképet ajándékba!    *****    szekelyhirdeto    *****    Te mit tennél, hogy a legnagyobb titkod, titok is maradjon?    *****    BLACK FRIDAY AKCIÓ!! Részletek ide kattintva!    *****    READ&SPEAK BLOG-Könyvek,filmek,sorozatok-Read&Speak Blog-rsblog.hu