lali esposito°robertayflor.gp
04.pngNavigáció

05.pngLali-ról...

Mariana Esposito Buenos Aires-ben, Argentínában született 1991. október 10-én. Színész-, énekesnő, modell. Édesapja Carlos Esposito, édesanyja Maria José Herrera. Van két testvére, Patricio és Ana Laura. 2003-ban kapta első fontos szerepét, a Rincon de Luz című sorozatban. Magyarországon leginkább a Csacska Angyal Roberta-jaként ismerhetik. 2007-től 2012-ig a Teen Angels nevű együttes tagja volt. 2015-ben az Isten áldjon, Esperanza! című sorozat főszerepében láthattuk, valamint továbbra is zajlott a 2014-ben megkezdett turnéja, az A Bailar Tour. 2016 elején tovább folytatódott turnéja, valamint májusban megjelent a második lemeze, a Soy. 2016 szeptemberében útnak indult a Soy turné.Ezenkívűl egy filmben is láthattuk a képernyőn...
Bővebben!

06.png 07.png 08.png 09.png

 

Főoldal

Gente és Viva magazin

2017.08.09. 12:47, Luna
Címkék: gente viva hír

A Gente magazin készített Lalival egy hosszú interjút, és egy csodás fotósorozatot hozzá. A teljes interjú hamarosan fent lesz az oldalon is.

554cd6b.jpg 5647910.jpg 5789695.jpg

Tegnap pedig a Viva magazin készített az énekesnővel interjút, és ehhez tartozó fotókat. Remélhetőleg hamarosan ezeket is láthatjuk majd.

58617f6.jpg 59f41ab.jpg 606e966.jpg

Lali bemutatta új dalát, és szeretetteljes tanácsokat adott Susanának

2017.08.07. 12:56, Luna

A tinibálvány elismerte, hogy akkor találkozott jelenlegi párjával, amikor még párkapcsolatban volt.

138.jpg

Lali ellátogatott Susana Giménezhez, és bemutatta neki új dalát, az Una Na-t.

"Nagyon jól vagyunk Santiagoval (Mocorrea), mindketten erős személyiségek vagyunk.", mondta.

"Több éve ismertem meg őt Ricky Martin showján a Parque Roca-ban, de munka kapcsán, így nem történt semmi. De most, amikor újra kapcsolatba lépett velem tudtam ki ő.", emlékezett vissza a művésznő, aki elismerte nagyon elfoglalt volt, amikor randizni kezdtek.

"Két hét múlva kezdünk forgatni egy filmet, ami egy olyan lányról szól, akit azzal vádolnak megölte a barátnőjét. Nem alapul semmilyen valós cselekményen, de persze előfordultak már hasonló helyzetek.", mondta az énekesnő.

Lali vicces reakciói Susana Giménez hibáira

2017.08.07. 12:37, Luna

A díva meghívta műsorába az énekes-, színésznőt, akinek felolvastak néhány hamis információt az interjú során.

Ez már klasszikus: Susana Giménez ikonikus emberekkel csinál interjúkat műsorában, és kérdéseket tesz fel a vendégeinek. Ezúttal a dívát a színész-, énekesnő Lali Espósito (25) látogatta meg, és miután előadta új dalát, az Una Na-t beszélgettek is.

136.jpg

"Szebb vagy mint valaha.", mondta a díva a beszélgetés elején Lalinak, aki azonnal válaszolt: "A szerelem jót tesz."

"A szerelem jobbá tesz minket.", mondta az énekesnő, aki hét hónapja van együtt a producer, Santiago Mocorreával (32), akit a lány zenei karrierje kezdetén ismert meg.

"Így találkoztam vele, de én párkapcsolatban voltam, és ha jól tudom ő is. Évekkel később, tavaly, elhívott engem randizni, mert egyedülálló voltam. Három év elteltével.", idézte fel a művésznő, aki nevetve megkérdezte nem-e beszélhetnének más témáról.

"Beszéljünk valami másról.", kérte nevetve az énekesnő a dívától.

137.jpg

"Ő is ott volt Katy Perry koncertjén, és én azt mondom nem volt ott. Vagy igen?", kérdezte a műsorvezető, és Lali azonnal reagált: "Igen, Susana."

"Idejött Katy Perry? Ó, nem is tudtam!", mondta a díva meglepetten.

Majd Susana újabb kérdést tett fel: "Anyukád producer? Vagy nem?"

Lali ismét nevetett az újabb hibán.

"Ki adta neked ezt a jegyzetet Susana? Lássuk csak!", nevetett, majd felállt a helyéről, és megnézte a műsorvezető jegyzeteit.

Aztán, hogy mentse a hibázást Lali azt mondta: "Az én anyukám producer, de nem teljesen a producerem. Van egy csapat producerem. És én vagyok a saját produkciós cégem, mindent mi hoztunk létre. Ez ami szórakoztat engem."

Clarin interjú

2017.08.04. 13:21, Luna

Lali Espósito (25) új dala az Una Na hatalmas hatással volt a közösségi hálózatokra. A tinibálvány néhány nappal ezelőtt mutatta be a dalt a rajongók és a sajtó nagy elvárásai közepette, és sokat mesélt a fülbemászó dal dalszövegéről.

29.jpg

A fiatal énekes-, színésznő elárulta a Clarinnak, hogy a dal arról beszél amikor egy új szerelem érkezik meg az ember életébe. És rengeteg köze van aktuális párjához, Santiago Mocorreához (34), akivel néhány hónappal azután kezdtek randizni, hogy szakított Mariano Martínezzel (38).

"Ez a dal a levegőben szálló öröm, annak a lefestése amikor megérkezik a szerelem, és természetesen van néhány mondat a dalszövegben, amely része a saját történetemnek. A második versszak azt mondja 'te, és csak te tudtad meggyógyítani a szívem'. És ennek köze van Santiagohoz, mert akkor találkoztam vele, amikor egyedülálló voltam, és egy kicsit felfegyverkeztem a szerelmi életem ellen, aztán jött a meglepetés.", kezdte magyarázni Lali.

Az öltözéke egy merész, fekete együttes volt, amely csupaszon hagyta a hasát, sminkje pedig hibátlan volt. Lali nagyon jó hangulat közepette elismerte, hogy "nagyon szerelmes" és ezért elkerülhetetlen, hogy az új dalok leírják élete jelenlegi csodálatos pillanatait.

"Ez igaz: ha az ember szerelmes a szerelmről ír, és ha kiábrándul a szívfájdalomról. Valójában a Soy-on sok dalt (a második albuma) a búskomorabb részem hozott, és nem tudom miért, de a megírása nagyon jó volt (a kapcsolata Marianoval). Sok jó tanulságot hagyott nekem, és néhány nem túl jót is, de ilyenek a párok.", derült ki.

Bár inkább száműzi a 'gonosz gondolatokat' Lali elismerte a Clarinnak, hogy a kapcsolata Isten áldjon, Esperanza!-s kollégájával nem ért túl jó véget.

"Nem volt 50 barátom, viszont az is igaz, hogy volt néhány párom, de ez volt az első alkalom, hogy tévedtem. Egy szép kapcsolat volt, nagyon jól telt, de az az igazság, hogy nem végződött jól. Őszinte vagyok. De jó, hogy megtörtént. Ez a szakítás egy ponton történt velem, egy nagyon különleges korban, mert én egy kicsit naiv vagyok, kedvelem a harmóniát. Amikor minden jó, minden vidám, de nincs minden rendben az életben, nagyon jól jött.", mondta.

Amellett, hogy elmesélte az Una Na jelentését, az ex Cris Morena karakter, aki 2013 óta ragyog szólókarrierjével azt mondta, hogy az új dal miatt utazott Miami-ba, ahol együttműködött egy sikeres kubai producerrel, Andy Clay-jel.

"A dalban van dembow (zenei stílus), van latin hanglejtés, ami eddig nem volt a dalaimban. Bár még mindig a pop dal tetszett ötletként egyesült a latin ritmussal, és ez nem könnyű argentinként.", mesélte.

Bemutat új dalokat, amelyek közül sokan tartoznak harmadik albumához majd, aminek még nincs megjelenési dátuma, de biztosan megérkezik "jövő év elején". Lali két showt fog adni a Luna Parkban. Miután elkeltek a jegyek november 3-ára az énekesnő kitűzött egy új dátumot ugyanabban a hónapban 10-ét, és ki tudja talán egy harmadik is lesz.

"Megújítunk mindent: vannak új dalok és vannak jelenetek, amiken szeretnék változtatni, ezért nem mondható ez a Soy turnénak. Úgy hívják Lali élőben és lesz sok meglepetés, vendégek, meg minden...", fejezte be izgatottan.

Lali Espósito: "Sokan arra használják a közösségi hálókat, hogy enyhítsék frusztráltságukat"

2017.08.03. 13:16, Luna

Éretten és hitelesen beszélt a lány a Teleshow-nak a nehéz kezdetekről, de új daláról is, az Una Na-ról. És szentimentális kiteljesedéséről is: nagyon szerelmes producer párjába.

86.jpg

"Ha megszoksz, akkor veszítesz.", írta néhány hónappal ezelőtt Instagram fiókján több mint 4 millió követőjének. És talán ez a néhány szó határozza meg legjobban hozzáállását a sikerhez és a hírnévhez. "Nem akarom, hogy megszokjanak mintha valami normális dolog volnék. 40 lány várt rám az esőben. Ez valami hihetetlen. Tudatos és elismert akarok lenni.", mondta izgatottan Lali Espósito (25).

A háromnegyed életét díszletek között és színpadon töltötte. 10 évesen kezdte karrierjét, amikor sikerült meghódítania a nézők szívét a Rincon de luz-ban, Cris Morena által, aki először adott neki lehetőséget, hogy színészkedhessen. Ezután folytatta sikereit a televízióban, filmekben, és a színházban is: Floricienta, Chiquititas sin fin, Casi Ángeles, Solamente vos, Esperanza Mía, La pelea de mi vida, Teen Angels: El Adiós, Me casé con un boludo, Las brujas de Salem, Permitidos...

Merész, szenvedélyes, nem akar a kényelmes, biztonságos helyeken maradni. Lali mindenkit arra ösztönöz, hogy egyedül járja az útját. A Parque Patricios-ból származó fiatal nem tanult színészkedni, vagy énekelni , de nyitva tartotta a szemét, tanult a nagyoktól, akikkel dolgozott, és nem félt fejest ugrani.

2014-ben kiadta első szólóalbumát A Bailar címmel, amely az ország minden sarkába elért, és eladásban is felülmúlt minden várakozást. 2016-ban elindult Soy turnéja, és nemzetközi művésszé vált. Most legközelebb - november 3 és 10 - a legendás Luna Park-ban fog adni egyedülálló show-t: az első előadásra mindössze négy nap alatt fogytak el a jegyek.

"Boldog vagyok az új kinccsel. A belső béke az új siker. Az egészség az új kincs. És kedvesnek kell lenni az új menőkkel.", írta néhány napja a közösségi hálón. És ismét biztonyította ahogyan a zenéjével is teszi, hogy ő az a lány, aki tudja hogyan kell sikeresnek lenni egy hurrikán közepén.

- Hogyan éled meg a csodálatos jelened?
- Megújultam és elkezdtem egy új szakaszt: Bár soha nem zártam le a Soy turnét - és még sokszor fogjuk eljátszani - azt akartam, hogy megjelenjen egy új dal, ami nincs rajta a lemezen. Az Una Na adta meg a kezdetet, új ötletekkel, új utakkal, amit csinálni akarok és amit tervezek a zenémmel. A tervezés középső szakaszában vagyok, és élvezem amit ez az egyetlen dal ad nekem mindössze néhány nap alatt. Lenyűgöző, ami történik.

- Hogyan írnád le ezt az új dalt?
- Erősen befolyásolja a latin hangzás, ami talán még sosem volt benne ennyire az eddigi dalaimban, és ez levegőt ad nekem: úgy érzem ez egy új hang. Valójában ezen a dalon dolgoztunk Miami-ban egy kubai zeneszerzővel, és producerekkel.

- 'Una Na'. Miért ez a címe?
- Mer tetszett a szójáték, olyan mint egy dallam 'Una-Na Otra vez.'. Az 'Una Na' eredetinek tűnt nekem. Rövidke.

- Egy szerelmi történetet mond el?
- Igen. Tulajdonképpen arról beszél ha történik valami valakivel, és ott az első pillantás, akkor nagyon nehéz visszamenni, és elfelejteni. A mélységekbe szerettünk volna menni ezzel a történettel.

- Nagyon romantikus vagy?
- Azt hiszem romantikus vagyok a magam módján, nem vagyok az a közhelyes Susanita a szerelemben, de kimutatom a szeretetem. Szeretek írni a szerelemről. Tény, hogy ez a hely sok dalt mozgatórugója.

84.jpg

- El tudod képzelni, hogy gyerekeid vannak és házas vagy?
- Nem álmom a házasság. Ez nem az álmom. Az álmom az, hogy boldog legyek valakivel , és építsünk egy házat : nyilvánvalóan gyerekekkel. Szeretném ezt az életem egy bizonyos pontján. Tény, hogy a házasság nem az abszolút álmom. Másképp 15 éves volnék. (Nevet.)

- Milyen dolgokat kell feláldoznod a napjaidban?
- Azt hiszem több mint áldozat vagy erőfeszítés megérteni azt, hogy ez az élet furcsa olyanok számára, akik mást dolgoznak. És különben tudod, hogy veszítessz olyan dolgokat, amiket mások nem értenének meg. Amikor kicsi voltam nagyon sok szülinapom kimaradt a társaimmal, mert egész nap forgattam. Végeztem az iskolával, és egyből mentem, hogy forgassuk a sorozatot Cris Morenával. Tény, hogy emiatt kicsit szenvedtem, nem azt tettem amit mindenki. És amikor idősebb lettem rájöttem, hogy ez egy szakma, és tudtam, hogy ezt akarom csinálni egész hátralevő életemben, és hogy ez egy áldás. És a mai napig keményen dolgozom ezért.

- És a párod, Santiago Mocorrea hogy van?
- Ezért kaptam egy párt, aki nagyon elfoglalt! A barátom tripláját dolgozza mint én, így azt mondanám nagyon elfoglalt.

- Hogyan találkoztatok?
- Egy Ricky Martin show-n úgy négy vagy öt évvel ezelőtt. Én az első albumommal voltam ott és szőke voltam. Az emberek, akik Ricky Martínt Argentínába elhozták bíztak bennem. Én akkoriban kezdtem el dolgozni a Sonyval, és a lemezcég megkérdezte lenne e kedvem nem több és nem kevesebb mint 80.000 ember előtt énekelni Parque Roca-n. Nagy élmény volt. És azon a napon ott volt ő is producerként és együtt dolgoztam az emberekkel, akik elhozták Rickyt. És én is bemutatkoztam. Ő (Santiago) volt aki jóváhagyta, hogy résztvegyek a showban. Én párkapcsolatban voltam, és azt hiszem ő is. Egyszerűen csak találkoztunk. Évekkel később, tavaly már egyedülálló voltam...

- Mi történt?
- Írt nekem egy üzenetet: 'Szeretnélek elhívni randizni, nem tudom emlékszel-e rám.' Én tökéletesen emlékeztem. Igent mondtam, és  elkezdtünk randizni. És beleszerettem...Bár amikor szingli vagy nem az az egyetlen gondolatod, hogy nem fogsz beleszeretni senkibe, és ez a célod: 'Nem leszek szerelmes soha többé?' Nos, nekem is ez volt. Soha nem voltam egyedülálló, mindig is barátnő voltam, így tavaly volt egy kis 'énidő' a terveimben. És az az igazság, hogy Santi meglepett.

- A férfiak megijednek, amikor beszélniük kell...
- Nem vagyok olyan nehéz eset, mint amilyennek látszik. A férfiak előítéletesek, de ha jobban megismernek akkor jön a nagy csavar. Hazugság! Dehogy! Ha valaki tetszik, természetes vagyok. Nem kell semmit sem csinálni csak magukat adni.

- Hódítottál a közösségi hálókon?
- Mielőtt Santival megismerkedtünk? Mondhatnám, hogy egyedülálló voltam, így igen, de normális volt a történetben az egyedülállóságom. Egy darabig olyan valakivel vagy, akivel nem működik vagy nem történik semmi utána találkozol egy másik személlyel. Nagyon nyugodt vagyok, nem láthattok engem megőrűlve. Természetesen éltem, és volt egy pont amikor használni akartam mert erre lett volna időm, de jött Santi, és tönkretette az egész tervet. De hé, nagyra értékeltem ezt.

- Zavar ha odamennek egy nyilvános helyen, és fotókat kérnek?
- Ez nehéz. Az emberek tényleg nagyon szeretetteljesek mindig amikor vásárolok a szupermarketben, vagy az otthon körül sétálok, vagy akárhol. Nincs probléma ezzel. Különben mindig harcolok egy kicsit a művész léttel, amikor ilyen problémák merülnek fel. Nem mondanám problémának, mert inkább bánt néhány erőszakos helyzet, amik eluralkodnak, de természetesek ezek a helyzetek, ha népszerű vagy, és már sokat dolgoztam a televízióban. Soha nem értettem azokat a művészeket, akik panaszkodnak. Egy kollégám így érvelt: 'Figyelj, zárt el a cyber világot, itt máshogy működik.' Amikor egy művész a kamera elé tárja a művészetét annak van egy B oldala is, amikor is az emberek felismerik, és ez szép. Én élvezem. Az emberek nagyon ragaszkodóak. Nem tudom mi olyan különleges abban, amit adok, de úgy köszöntenek mint egy családtagot.

- Válaszolsz az üzenetekre a hálózatokon?
- Igen. Mindenre. Nem mintha mindig el tudnám olvasni, de amikor feltöltök valamit, akkor tudni akarom mit gondolnak róla, vagy mik lesznek rá a válaszok. Amikor megjelenik egy új zeném szeretném tudni mit gondolnak róla.

85.jpg

- Hogyan kezeled a kritikákat?
- Megtanultam különbséget tenni szinte automatikus módon. Ez nehéz a közösségi hálózatokon, mert ez egy ablak a világra, és bárki csatlakozhat. Ez zseniális. De az ablak büntetlenül működik , névtelenül. Sokan arra használják a közösségi hálókat, hogy saját frusztráltságukat enyhítsék.

- A közösségi hálók lehetővé teszik, hogy megmutasd magad, vagy egy fantázia, aminek mutatni akarjuk magunkat?
- Egyetérthetünk abban, hogy a hálózatokon nem minden a valóság, mert feltölthetsz egy csodálatos képet Photoshoppal, és valójában nem is vagy annyira csodálatos, vagy annyira boldog. Ez azért lehet, mert a közösségi hálón minden látható. Igyekszem annyira valóságos lenni amennyire lehetséges, és nem csak abban ahogy kinézem, hanem abban amit mondani vagy mutatni szeretnék.

- Vannak néha nagyon agresszív kommentek.
- Igen, azt hiszem egy csomó emberben frusztráció van, mert talán nem kapták meg az álom munkájukat, vagy talán irányadó nekik, ha valaki szebb vagy csúnyább. És ezek a dolgok gyűlöletkeltéssé válnak, és a hálózatok tökéletes helyek arra, hogy ilyen üzeneteket küldhessenek: 'szörnyű vagy'. Ez megtörténik velem is, a pop zene és egy fiatal nő gyakran célpont, mert ez a kép nagy erővel bír a zenei világban, és mindenféle reakciókat hoz létre. Ma a nők a királynők a színpadon, nem kétséges.

- Van saját referenciád?
- Beyoncé számomra a kortárs zene abszolút királynője. A fiatalok világában pedig Ariana Grande. Vannak nők, akiket követnek az emberek és megtöltik a stadionokat szerte a világban , és képviselik a zenénket. Az emberek, akik gyakran ítélkeznek felettem nem tudják mennyi munka kell ezekhez a dolgokhoz. Úgy értem gyakran mondják nekem: 'Fiatal művész, fejezze be a playbacket.' Meghívom őket a show-mra amikor csak akarják : totálisan élőben. De ha nem megy az mindenki számára egyértelmű. Az igazság az, hogy jóhiszeműen csinálom, amit csinálok, és a legtöbb helyen szeretnek a művészet segítségével.

- Ez biztonságos és feszengő is. Te szép eredményeket értél el a karrieredben. Mindig nagyon biztos vagy magadban?
- Semmi köze ennek az eredményekhez, ennek a személyiséghez van köze. Nagyon sokat dolgoztam 10 éves korom óta, és a két szülőm volt a példa, akik soha nem kaptak meg semmit, egész életükben dolgoztak, és azt hiszem ez volt az én motorom. És tudom miket nyertem a munkámmal. És nem fog elragadtatni valaki olyan megjegyzése, akinek fogalma sincs mennyit kellett tennem ezért a teljesítményért.

- Hogy jutottál el az első castingodra?
- Rávettem a nővéremet anyukám engedélye nélkül, és egy barátnőjével együtt bűntársak voltak. A nővéremmel rosszba sántikáltunk, elindultunk, és hirtelen megláttuk a sort: bementem a castingra, és kiderült, hogy ez nem az a casting volt. Én azt hittem, de az két háztömbnyire volt, és itt volt Cris Morena. Ott voltam a Rincon de luz-ban. A vicces az, hogy később tudtam meg, hogy a másik casting már megtörtént, de a projekt nem valósult meg.

- Hiszed, hogy van egy cél, amire ha nagyon erősen vágysz megvalósul?
- Hiszek a vonzás erejében. Hiszem, hogy a legegészségesebben kell dolgozni tudatosan, nem átlépve bárki fején, aranyos módon, hogy elérd a dolgokat. Így tekintek erre a kérdésre.

- Tanultál színészetet?
- Nem. Néhány évvel ezelőtt már dolgoztam, amikor elkezdtem. Mindig sokat tanultam a munkámat a magam módján, csináltam. De a zene mindig bennem élt. Amikor írok egy olyan dalt, mint a Soy, amelyben beszélhetek, rájövök, hogy képes vagyok szórakoztatni a világot, amiért nagyon-nagyon sok tehetséges ember áll sorba minden nap az életben, tapasztaltam. Tudom sok olyan fiú és lány van, akik otthonról néznek, és úgy gondolják jobban énekelnek mint én, vagy jobban táncolnak, de elismerem én is. És tudom ez egy szép üzenet a számukra.

- Te miben különbözöl a többiektől?
- Van némi kitartásom és mindig új projekteket próbálok ki. Bár sokat dolgoztam együtt Cris Morenával soha nem maradtam azon a szinten. És mindig hajlamos voltam csinálni. Amikor valamit jónak láttam, megismételtem. És az ellenkezője. Azt hiszem tény, hogy esélyt kell adni a projekteknek, akár tv-ben akár zenében. Azt hiszem olyan művész vagyok, aki mindig valami újat próbál adni , valami mást. És olyan valamit ami megmutatja ki vagyok én. Vannak emberek akik kitárulkoznak, és el is felejtik őket.

- A szórakoztató világ egy olyan környezet, ahol sok az irigység, a verseny. Hogyan sikerült elérned, hogy nem szennyeznek be?
- Süket fülekre találnak. Ez nem könnyű, mert hirtelen rád akad egy csomó ember, akiknek nem szép az energiájuk, keresnek és irigylik a helyemet. Sok munkahelyemen ez történt. Azt hiszem a legfontosabb, hogy mindig jó energiád legyen. Én jó energiával megyek. Ha nem így lenne nem lenne probléma: másokat néznék, velük foglalkoznék, és kölcsönösen. Ez a különbség, amit a legjobb megtanulni, nem egy márka vagyok, nem megyek bele ilyenekbe. És így sokkal könnyebben elfogadom a kritikákat.

- Vannak még barátnőid az iskolából?
- Az iskolából néhány barátnőm van. Nem voltam tagja nagy csoportoknak az iskolában, nagyon a munkára összpontosítottam. Jártam iskolába, mert a szüleim így akarták, és mert tudtam, hogy jól képzettek. Az oktatás kiváltság. Így jártam iskolába, teljesítettem, tanultam, de már tudtam, hogy mit akarok dolgozni. Aztán hazamentem az iskolából, és forgatni akartam. Ezenkívűl nem éltem túl sokat. Akkoriban ezért nem voltak túl nagy barátságaim. Vannak kedves emlékeim. Jól kijöttem mindenkivel. Vannak barátaim a szakmámból például Cande Vetrano, aki 10 éves korom óta a barátnőm, és az első munkánktól kezdve a mai napig dédelgetjük a barátságunkat.

- Voltak olyan kislányok a tévében, akik azután a süllyesztőbe mentek?
- Ez egy kicsit furcsa. Nagyon természetes volt, és a társaim úgy kezeltek, mintha csak még egy lennék közülük. De történt furcsa dolog is: volt egy színésznő akiért rajongtak, és hirtelen ott termett és ült egy padon.

- Zaklattak egy bizonyos ponton?
- Nem. De sokféleképpen nézhetjük. Vannak srácok akik igazán rosszak, azért mondom, hogy rosszak, mert volt néhány ilyen rész.

- Milyen tinédzser voltál?
- Volt egy elég gyötrő karakterem, és akkor voltam mint egy törpe. Azt hiszem ez a személyiség adott meg dolgokat. Volt, hogy csak elkezdtem nevetni, és nem hagytam abba. Másodsorban pedig haladtam, és semmi több. A nevetés mindig megment.

0189239.jpg

 
04.pngProjektek 2017

72.jpgMi? Soy Turné
Mikor? 2016. szeptembertől

 

 

53.jpgMi? Sandro de América sorozat
Mikor? 2017
Karakter?


 

32.jpgMi? Dolores film
Mikor? 2017-2018
Karakter?

 

 

Aktuális

tumblr_os1f5j1oBx1se41pao1_250.gif

 

 
04.pngHányan voltatok itt!
Indulás: 2006-09-30
 
04.pngElite

0143c9b.jpg

34.jpg 35.jpg

ikon.jpg 59.jpg 03.jpg

02.jpg 01d81c6.jpg 05.jpg

25.jpg 26.jpg 37.jpg

 13/0 szabad

Chat-ben kérhető a csere. :)

 

 

Az ASZTRO-suli mindenkit Szeretettel vár. Tanuld meg az asztrológiát a saját horoszkópod elemzésével -TELJESEN INGYEN!    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE    *****    **********Rengeteg AKCIÓ! Vegyszermentes kozmetikmok és bio mosó és tisztítószerek, munkalehetõséggel! ***********    *****    OKTATÁS INGYENESEN az ASZTRO-suliban, Asztrológiai tanácsadás BECSÜLET KASSZÁS alapon! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Hírek a folytatásról - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed -    *****    LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT * LORDE * ISMERD MEG TE IS * LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT